RIJSWIJK – Er zijn maar weinig films waarin mensen een ondergeschikte rol hebben. Koyaaniqatsi met de indrukwekkende muziek van Philip Glass is er zo een, als  of meer recent van een paar jaar terug ‘De nieuwe wildernis’ over de Oostvaardersplassen. 

Wat in mijn ogen als geëngageerd filmmaker een film echt interessant maakt is drama.. en dat voltrekt zich tussen mensen. Om drama neer te zetten heb je spelers nodig. Voor producties van mijn hand zijn derhalve met grote regelmaat ‘acteurs en actrices’ nodig. En geloof me er zitten mooie dingen aan te komen 😉 Check de site.

Acteurs en Actrices

Heb je een passie voor film en vind je het leuk om vanuit een script een rol neer te zetten? Dan ben ik op zoek naar jou! Laat dan van je horen!

Er zijn regelmatig producties waarin acteertalent en figuranten gevraagd wordt. Ik ga voor de echte!

 

De makers!

Maar naast de spelers hou ik enorm van de makers, de creatieve geesten, de eigenzinnige donders, de lefgasten die samen met mij die grensverleggende films willen maken!

Wil je in inspirerende samenwerking verder ervaring op doen met alle schakeringen van het filmproductieproces?

Met deze mensen – al deze onmisbare schakels in het maken van een film – wil ik graag kennismaken en roep ik nadrukkelijk op contact met mij op te nemen (06-30890969).

Theodor van der Lans / 29 november 2017